• Ceai

    Purity_1Ceaiurile Maya Luxurious Tea sunt realizate manual, din frunze și flori 100% naturale, de cea mai bună calitate și aduc, pe langă beneficiile ceaiului verde și ale florilor din compoziție, un moment special și spectaculos: înflorirea.

    Povestea ceaiurilor înfloritoare începe în culturile de ceai din China, unde ceaiul este o tradiție veche de mii de ani, iar cultivarea și recoltarea lui a ajuns la nivel de artă. Mugurii tineri de ceai verde sunt recoltați, selectați cu atenție și pregătiți pentru operele de artă ce ii vor avea la bază.

    Mâini dibace realizează buchețele mici din aceste frunze, cu răbdare, atenție și talent: fiecare frunză este selectată manual și prinsă cu grijă în buchețelul care va forma baza florii de ceai. Acestui buchețel de ceai verde ii sunt adăugate apoi flori (crin, levănțică, roselle, amaranth, iasomie – în funcție de sortimentul de ceai), care îi vor da culoare și gust. Totul este ”legat” manual și uscat sub forma unei sfere care va fi ambalată individual, pentru a-și păstra prospețimea și gustul.

    Întreaga operațiune se desfășoară cu scopul final ca mica sferă de ceai să ne ofere spectacolul transformării într-o floare delicată, aproape de perfecțiune.

    Gama de ceaiuri Maya Luxurious Tea cuprinde 5 sortimente diferite de ceai înfloritor, pe care le puteți achiziționa atât în ambalaje individuale cât și în seturi cadou ( a câte 12 ceaiuri ambalate individual și apoi împachetate într-o cutie specială):