• 13
    Oct

    Fursecuri cu migdale

    http://povesticucondimente.ro/fursecuri-cu-migdale/
    by
    posted in Rețete

    Bogate în nutrienți, fibre, proteine și vitamine, migdalele sunt o alegere potrivită atât pentru gustarea între mese cât și pentru un desert savuros, cu care să îi bucurăm pe cei dragi. Îți propunem o rețetă gustoasă, care valorifică proprietățile migdalelor într-un desert dulce-aromat și simplu de preparat. Aveți nevoie doar de migdale delicioase și multă pasiune pentru gust.

    Ingrediente:

    • 200 g. unt
    • 200 g. zahăr pudră
    • miezul de la o păstaie de vanilie
    • 250 g. făină
    • 500 g. migdale

    Preparare:

    1. Se bate untul spumă alături de vanilie și zahăr, cu ajutorul mixerului, pentru aproximativ 9 minute.
    2. Se macină migdalele, apoi se adaugă împreună cu făina în compoziția cu unt, amestecându-se până la obținerea unei paste omogene.
    3. Compoziția obținută se înfășoară în folie alimentară și se pune la rece pentru o oră.
    4. Se formează fursecurile la forma dorită iar apoi se pun la copt la 180 pentru 15 minute.

    Trucuri pentru un preparat de success:

    • se recomandă scoaterea untului din frigider pentru a fi moale, dacă este înghețat se pot adăuga la mixare 2 linguri de lapte fierbinte
    • fursecurile se pot depozita până la 2 săptămâni în borcane închise ermetic
    • untul trebuie să aibă o grăsime de 80% pentru a obține un produs fraged
    • după răcire fursecurile pot fi trecute prin zahăr vanilinat

    Untitled-4

    Etichete:, , , , , , , ,

Comments