• Supremia Grup

  DCIM101GOPRO
  Lider al pietei de ingrediente alimentare din Romania, avand un portofoliu de peste 2000 de clienti activi din Romania dar si din Europa, compania Supremia Grup este lider pe piata ingredientelor alimentare din Romania. Fabrica de la Alba Iulia, inaugurata in 2011, este cea mai mare si mai moderna de acest gen din Sud-Estul Europei.

  Tehnologia pe care Supremia Grup o implementeaza in fabrica sa este una moderna, care asigura procesarea condimentelor in conditii de maxima siguranta. Macinarea criogenica, moara de impact fin si sistemul de detectare si separare metale sunt doar cateva din investitiile pe care compania le-a facut pentru a putea oferi clientilor calitatea optima pentru produsele sale.

  Supremia Grup ofera solutii complete pentru industria alimentara: mixuri complete, mixuri personalizate, condimente naturale de cea mai buna calitate importate din toate colturile lumii, materii auxiliare, membrane naturale si artificiale, aschii de lemn selectate. La baza relatiilor exceptionale de afaceri ale companiei stau solutii particularizate si consultanta de specialitate, respect fata de parteneri si o permanenta imbunatatire a serviciilor oferite.

  VIZIUNEA SUPREMIA

  In 2015, Supremia Grup va fi in primii zece producatori europeni din industria ingredientelor alimentare, prin dezvoltarea unui climat intern generator de performanta individuala si de echipa, si prin implementarea S.M.S. (Sistemului de Management Supremia), eficace si eficient.

  MISIUNEA SUPREMIA

  Supremia Grup oferă performanţă inovativă şi dinamică partenerilor de afaceri, şi un mediu de dezvoltare personal şi profesional angajaţilor săi, prin îmbunătăţire continuă.

  VALORILE SUPREMIA

  Dezvoltarea oamenilor prin formare, stimularea iniţiativei, implicare, asumarea responsabilităţii şi recunoaşterea performanţelor

  • Îmbunătăţire continuă
  • Excelenţă strategică şi operaţională
  • Integritate
  • Prosperitate comună
  • Încredere