• Termeni și condiții, Plată și Transport

  Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termini si conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC SUPREMIA GRUP SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

  1. RASPUNDEREA CU PRIVIRE LA GAZDUIRE/BROWSER

  1.1. Acest site este intretinut si administrat de SC SUPREMIA GRUP SRL. Intregul continut al acestui site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC SUPREMIA GRUP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC SUPREMIA GRUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  1.2. SC SUPREMIA GRUP SRL respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul nostru contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email magazincluj@povesticucondimente.ro.

  1.3. SC SUPREMIA GRUP SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

   

  1. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

  2.1. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC SUPREMIA GRUP SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC SUPREMIA GRUP SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

  2.2. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.  Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

   

  1. IN VEDEREA CORECTITUDINII INFORMATIILOR, SOCIETATEA PRECIZEAZA URMATOARELE:

  3.1. Imaginile produselor pe site sunt prezentate cu titlu de exemplu si au caracter informativ , iar produsele pot fi diferie de imaginile de pe website , fara notificare prealabila din partea producatorului. Culoarea sau nuanta pot fi modificate in urma procesului de fotografiere si editare. Pentru produsele din industria alimentara, loturile pot sa difere ca nuanta, acest lucru neafectand calitatea produselor.

  3.2. Promotiile / Ofertele prezentate pe website sunt valabile in limita stocului disponibil. Promotiile pot fi valabile pe date limitate de timp , iar in cazul in care nu este precizat un anumit interval de timp , promotia va fi valabila doar in limita stocului disponibil.

  3.3. Prezenta produselor pe site nu garanteaza existenta lor in stoc. Comanda va fi confirmata dupa verificarea stocurilor.

  3.4. SC SUPREMIA GRUP SRL isi rezerva dreptul sa complecteze si sa modifica orice informatie de pe site.

  3.5. SC SUPREMIA GRUP SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditilor.

  3.6. SC SUPREMIA GRUP SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent ; partial sau in totalitate , serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site , cu sau fara o notificare prealabila.

  3.7. SC SUPREMIA GRUP SRL isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura sau legaturi pe orice pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

  3.8. Exceptand obligatia legala de garantie, SC SUPREMIA GRUP SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca: serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului; serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel; produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

  3.9. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. SC SUPREMIA GRUP SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.

  3.10. SC SUPREMIA GRUP SRL nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile SC SUPREMIA GRUP SRL.

  3.11. Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau incalca vreo lege. Compania va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale.

   

  1. DREPTURI PRIVIND COMUNICARIILE ELECTRONICE

  4.1. Datele dumneavostra personale se vor adauga la baza de date a societatii SC SUPREMIA GRUP SRL , cu scopul de a va furniza serviciile solicitate.

  4.2. Conform Legii Nr. 206/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , aveti drept de a solicita modificarea informatiilor care va privesc.

   

  1. PRETURI / MODALITATI DE PLATA

  5.1. Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in lei cu T.V.A. inclus.

  5.2. Plata ramburs, la livrare. Pretul final platit de client este acela afisat in cosul de cumparaturi la finalizarea comenzii. SC SUPREMIA GRUP SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la magazincluj@povesticucondimente.ro.

  5.3. Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 24 ore si 2 saptamani din momentul inregistrarii comenzii pe site. In conditii speciale SC SUPREMIA GRUP SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

   

  1. MODALITATI DE TRANSPORT

  6.1. Transportul va fi efectuat prin curier rapid. Comenzile plasate in weekend, de vineri pana duminica, vor fi procesate luni.

  6.2. Pentru locatiile unde compania de curierat partenera nu are sediu, se va percepe un tarif de 0,8 lei/km, calculat pe un singur sens, de la cel mai apropiat sediu al partenerului la locatia clientului.

   

  1. POLITICA RETUR

  7.1. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de mail magazincluj@povesticucondimente.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

  7.2. SC SUPREMIA GRUP SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

  7.3. Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor modificate.

   

  1. CONDITII LEGALE

  8.1. www.povesticucondimente.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

  8.2. Orice conflict aparut intre SC SUPREMIA GRUP SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.povesticucondimente.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

  8.3. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea in magazinul virtual www.povesticucondimente.ro